Meghívlak egy hosszú, közös utazásra a Világba.

2016. június 01. 00:42 - K.R.R.K

Információáradat

Nos, még néhány dolog, amit érdemes tudni, mielőtt elmerülünk a Világban. De tényleg csak néhány aprócska információmorzsa.

Többször is elhangzott már a világ szó (talán túl sokszor is), de azért hadd erősítsem meg hivatalosan is, hogy a titokzatos könyvsorozatnak, amely készülőben van, Másik Világ lesz a címe. Előre láthatólag - azaz inkább nem láthatólag - öt, de maximum hét részt tervezek, de ez egyelőre bizonytalan. Elmesélendő történeteim száma majdhogynem végtelen, ahogy az új karakterek, és szerteágazó szálak beépítését is sokáig lehetne folytatni. De nem is a végről akarok írni, hanem inkább a jelenről, és mindenekelőtt arról, ami már megtörtént.

Az első kötet - melynek címe Exortus - tavaly május óta alakulgat, bővül, a vázlata, alaptörténete teljesen készen van már. Maga az "ihletett írás" folyamata már lassan végső fázisába érkezik, a korrigálás, javítások, átírások, hibák keresése viszont valószínűleg még eltart egy kis ideig. Fejezetek már vannak rakatszámra, oldalak százszámra, a kiegészítések, változtatások ideje azonban még várat magára - márpedig ez lesz a legfontosabb része a folyamatnak, hiszen ekkor áll össze (reményeim szerint) véglegesen a könyv maga.

A történetről ma még nem rántom le túlságosan a leplet, idővel viszont egyre többet tudunk meg majd róla. Kezdetnek annyit, hogy még egyik "hivatalos kategóriába" sem soroltam be a könyvet, ez talán nem is az én feladatom lesz. Egy kis romantika, egy csepp fantasy, egy kis horror, és jó sok "gondolkodás". Talán a "rémromantikus filozófiafantasy" kifejezés lenne a leginkább ideillő.

Nemsokára újabb információkkal jövök, hamarosan körvonalazódik minden!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://avilagmas.blog.hu/api/trackback/id/tr638765800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Meghívlak egy hosszú, közös utazásra a Világba.
süti beállítások módosítása