Meghívlak egy hosszú, közös utazásra a Világba.

2016. június 21. 02:03 - K.R.R.K

Szereplők 2.: Ceres Maserion

Drága Ceresünk szintén a Föld lakója, és híres arról, hogy tökéletesen megbízik benne mindenki, annak ellenére, hogy senki sem lehet benne biztos, hogy mi a célja, vagy kinek az érdekeit nézi éppen. A földi király tanácsában ő a nemesség képviselője, az összes előkelő fontossággal jóban van, neki vannak a legjobb kapcsolatai egész Terrumon. Behízelgő, alázatos ember, akinek sosem láthatjuk tisztán a céljait.

Cereseket sem nehéz találni a világban. Arról a tipikus emberről van szó, akinek nagy tudása (ez esetben jó kapcsolatai, befolyása) van, és ezért szükségünk van rá. Mégsem vagyunk benne biztosak, hogy kinek az érdekeit nézi, az érzelmek távol állnak tőle, a gondolatai kifürkészhetetlenek, sosem erőszakoskodik, mégis az ő személye szüli a legtöbb erőszakot. Ahogy gyanakodni kezdenénk rá, hogy valami nem stimmel vele, azonnal előáll valami olyan információval, ami máris kedvezőbb fényben tünteti fel őt, és minden rossz előfeltevésünket feledteti.

Ő az az ember, akinek sosem tudjuk a céljait, az érzéseiről még sejtéseink sincsenek. Dörzsölt játékos, tapasztalt, mindenki tudja, hogy valami csavar mindig van vele kapcsolatban, mégis mindenki szomjazza a segítségét, mert a tudása nélkülözhetetlen.

vhade95y4vo.jpg

Ceresnek van családja, vannak testvérei, akik mind-mind a Világ más pontjain élnek, de mindez látszólag mit sem számít neki. Vagy mégis? Egyáltalán miért tesz akármit is egy ilyen ember? Nem, nem a hatalomért, az látszólag nem izgatja annyira. Van egyáltalán célja? Vagy csak a játék kedvéért játszik, csakúgy, mint Barthy Mar?

Az egyik legkiszámíthatatlanabb, legkiismerhetetlenebb karakter tehát, aki a titkok embere: Ceres Maserion.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://avilagmas.blog.hu/api/trackback/id/tr438826956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Meghívlak egy hosszú, közös utazásra a Világba.
süti beállítások módosítása