Meghívlak egy hosszú, közös utazásra a Világba.

2016. október 03. 00:01 - K.R.R.K

Javítás vége és tervek

Nos, a könyv első javítási fázisának végére értem. Ez jó hír. De természetesen koránt sincsen még teljesen kész. A logikai hibák kiküszöbölése, pár kiegészítő fejezet hozzátétele, felesleg kihúzása, feltűnő hibák javítása, ezekről szóltak az elmúlt hónapok. Júniusban latolgattam a végleges oldalszámokat, az akkori 633 oldalhoz képest, nos, most tartok 759-nél, és még egyáltalán nem mondanám véglegesnek ezt az adatot sem. De talán már mindegy is, hogy tíz oldallal kevesebb vagy több. Az is látszik viszont már, hogy a javítás korántse olyan egyszerű munka - persze, erre nem is számítottam. Majdhogynem az egész nyár és szeptember elment vele, és ez még csak a korrigálások kezdete. Lassan, de biztosan készen lesz minden.

Addig is, olvasnivalónak itt vannak a már feltett részletek, a prológust pedig teljes hosszában lehet már olvasni. A szereplők bemutatása is elkezdődött, és reményeim szerint folytatódik is majd, de ilyen szösszeneteket írni már nem maradt időm mostanában. Sok mindent tervezek még, mielőtt azt mondanám, teljesen készen van a könyv, mindenesetre egy biztos: ha bármi fontos történik az itt megtalálható lesz.

Hamarosan újra jelentkezem!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://avilagmas.blog.hu/api/trackback/id/tr3011761751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Meghívlak egy hosszú, közös utazásra a Világba.
süti beállítások módosítása