Meghívlak egy hosszú, közös utazásra a Világba.

2016. június 08. 23:21 - K.R.R.K

Prológus, szereplők és adatok

Az alapanyag szinte teljesen készen van, úgyhogy itt az idő a munkára, hogy teljes egésszé álljon össze a könyv. Ez még jó pár hónapos feladat lesz, de ez a legizgalmasabb része a folyamatnak. Nemsokára további részletek látnak napvilágot, és hogy még inkább betekintést nyerhessünk Terrum világába, nemsokára publikálom az Exortus prológusát. Majd 194 ezer szó, több mint 1 millió karakter, 633 oldal az a mennyiség, ami idáig elkészült, természetesen hozzátéve, hogy még koránt sincs végleges változatban semmi. Mindenesetre számításaim szerint a 700 oldalt mindenképpen át fogom lépni, a 800-at viszont már nem valószínű. Na, de majd meglátjuk, mennyi fér még bele.

És hogy kik is az Exortus főszereplői? Hamarosan mindnyájukat megismerjük egy külön sorozat keretében, ahol egyenként bemutatkoznak az "élet folyosóján rohanók", a bátrak és gyávák, és az igazak és hazugok is.

A sorozat valószínűleg még a héten elindul, egyelőre tervezés alatt van, hogy hogyan is valósítom meg a szereplők bemutatását. Talán minden héten kibeszélünk egyet közülük, aztán még az is lehet, hogy továbblépünk a helyszínekre és még egyéb érdekes dolgokra is...

További infók, érdekességek és minden más ínyencség folyamatosan kerülnek fel ide, kövessetek, mert nagyon izgalmas utazás vette kezdetét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://avilagmas.blog.hu/api/trackback/id/tr148793798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Meghívlak egy hosszú, közös utazásra a Világba.
süti beállítások módosítása